Think Hard, Work Hard, Play Hard

#DitGaatOverOns

When you decide to purchase weed from our on-line store, you’re presented with a lot of potlala alternatives. When it might sound a little sketchy, it’s completely feasible to purchase weed safely and legally online you just have to understand what you’re doing. Legal Weed Fly is among the national and worldwide pioneers when it has to do with providing medical cannabis patients with nothing but the very best.

Hoewel sterke visie, doordacht beleid en een capabel en gemotiveerd team onontbeerlijke ingrediënten zijn van een succesformule voor Jong VLD ben ik ervan overtuigd dat de “key to success” nog steeds hard werken is. Als voorzitter van de nationale werking van Jong VLD wil ik naar voren treden als een rasechte leider die ieder lid van haar bestuur en vereniging de ruimte geeft voor zelfontplooiing binnen een duidelijk kader; Hierin ben ik ambitieus: enkel het beste is goed genoeg.

Ik zal mij dan ook smijten in mijn engagement en mij actief inzitten om de (samen)werking van alle afdelingen van Jong VLD te optimaliseren. Ik wil wil ervoor zorgen dat mensen zin hebben om te komen naar Jong VLD en dat ze zich verbonden voelen met de vereniging. Ik zal mijn uiterste best doen om mensen te enthousiasmeren voor Jong VLD en nieuwe leden aan te trekken. Als voorzitter en campagnebeest ga ik mij continu inzetten om op een frisse en enthousiaste manier de blauwe microbe door te geven. Ik wil (liberale) jongeren samen brengen en nieuwe mensen warm maken voor (het liberale verhaal van) Jong VLD.

Tot slot is voor mij de periode na de vergadering even belangrijk als de vergadering zelf. Nieuwe netwerken, kennissen en vrienden is een essentieel deel van onze vereniging en de lijm die ons allen verbindt. Hoe sterker de banden, hoe sterker onze vereniging en daar wil ik op inzetten!

WimThink Hard, Work Hard, Play Hard