Wie is Alexandra?

#DitGaatOverOns

Alexandra D'Archambeau

Alexandra D’Archambeau

De verkiezing van de Nationaal Voorzitter gaat over ons. Ons als Jong VLD, ons als politieke leerschool, ons als netwerk en vriendenkring. Onze vereniging verder versterken is mijn doel en daarom ben ik kandidaat voor Nationaal Voorzitter.

Ik ben 23 jaar, afgestudeerd in de rechten en ik werk als advocaat stagiair gespecialiseerd in arbeidsrecht. Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 ben ik districtsraadslid en fractieleider voor Open VLD in het district Wilrijk. Sindsdien ben ik ook actief bij de Jong VLD in Antwerpen.

Ik wil dat we als Jong VLD meer durven doen. Samen met de leden wil ik ambitieuze doelen stellen en als Nationaal Voorzitter wil ik ervoor zorgen dat Jong VLD vaker straf uit de hoek komt en in de bres springt voor liberaal beleid.

De basis van Jong VLD ligt lokaal. De afdelingen moeten dan ook zo vrij mogelijk gelaten worden. Ongeacht functie of mandaat zijn leden vrij om te bouwen aan de toekomst van de Jong VLD. Indien wij de individuele leden van Jong VLD meer verantwoordelijkheid geven zal de vereniging alleen maar verder groeien.

In mijn twee jaar als Nationaal Voorzitter wil ik werken aan een focus op singles, starters en studenten. Door meer in te spelen op thema’s die voor hen van belang zijn, wil ik hen binden aan het liberalisme.

Met mijn frisse blik kan ik vernieuwingen realiseren die Jong VLD klaarstomen voor de toekomst. De verkiezingen 2018 lijken nog zo ver af maar staan eigenlijk voor de deur. Nu, nog meer dan ooit, moet Jong VLD zich inzetten om talenten te ontdekken en naar voor te schuiven om te zorgen voor een frisse wind binnen de moederpartij.

Mijn eigenschappen helpen die doelen te kunnen verwezenlijken. Anderen omschrijven mij als een toegewijde doorzetter, een werkpaard. Met mijn enthousiaste, joviale en verbindende houding hoop ik leden daarnaast extra energie te geven in het harde werk dat zij doen.

Naast het harde werk is er natuurlijk ruimte voor veel gezelligheid. We denken en werken met zijn allen hard, maar drinken na afloop gezamenlijk een pintje en sluiten vriendschappen voor het leven. Ik ga voor de ideale mix tussen inhoud en gezelligheid!

De koers van de Jong VLD voor de komende twee jaar wordt mede bepaald door jouw stem op de Nationaal Voorzitter. Dit gaat over ons. Kies Alexandra D’Archambeau.

When you decide to purchase weed from our on-line store, you’re presented with a lot of alternatives. When it might sound a little sketchy, it’s completely feasible to purchase weed safely and legally online you just have to understand what you’re doing. Legal Weed Fly is among the national and worldwide pioneers when it has to do with providing medical cannabis https://mmjdoctoronline.com patients with nothing but the very best.

WimWie ben ik?